VIDEO ⟩ Mida see mees ka ei oskaks? Keanu Reeves mängis üle 20 aasta laval kitarri

Kultuuritoimetus
Copy
Keanu Reeves oli enne kontserti närviline, kuid bändikaaslane rahustas ta maha
Keanu Reeves oli enne kontserti närviline, kuid bändikaaslane rahustas ta maha Foto: Chris Tuite/imageSPACE via ZUMA Press Wire

Kuulsatest filmiseeriatest «John Wick» ja «Matrix» tuntud stoiline hurmur Keanu Reeves esines selle aasta BottleRock Napa Valley muusikafestivalil, mängides bassi oma bändis Dogstar. Dogstar tegutses peamiselt 90ndatel ja Keanu Reevesi jaoks oli see esimene kord üle 20 aasta selle ansambliga publiku ees esineda.

Kuigi Keanu Reeves paistab oma märulites silma kõhedust tekitava rahulikkusega, tegi basskitarriga publiku ette astumine filmistaari siiski närviliseks, aga bändikaaslane Robert Mailhouse andis talle pisut nõu ning rahustas Reevesi sellega maha.

«Ta oli lihtsalt meeletult positiivne. Ütles mulle: «Kuula muusikat. Ole laulus sees ja sealt edasi on asi lihtne,» ütles Reeves pärast kontserti San Francisco Chronicle'ile.

Dogstar tuli kokku 1991. aastal, kui Reeves ja Mailhouse kohtusid toidupoes ja said sõpradeks. Reeves on bändi bassimängija ja taustalaulja, Mailhouse aga trummar ja löökpillimängija. Lisaks kuulub bändi laulja ja kitarrist Bret Domrose.

Bänd andis taasühinemisest teada Instagrami vahendusel ja peagi kutsus BottleRock Napa Valley festival neid esinema.

«Nad kutsusid meid,» ütles laulja Bret Domrose. «Ma alati ütlesime, et kui meid kutsuda, siis ilmselt me tuleme ka.»

Dogstar töötab ka uue albumi kallal
Dogstar töötab ka uue albumi kallal Foto: Casey Flanigan/imageSPACE via ZUMA Press Wire

Dogstar meelitas kohale suure kuulajaskonna, arvestades oma pikka eemalolekut lavadest. Bänd esitas erinevaid laule oma stuudioalbumitelt «Our Little Visionary» (1996)  ja «Happy Ending» (2000), samuti võis publik kuulda paari pala praegu valmivalt uhiuuelt albumilt. Reeves oli kontserti ajal mõnusas tujus ja esinemine läks sujuvalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles