Ootamatu üllatus: Ameerika pillimehed annavad Tallinnas tasuta kontserdi!

Kultuuritoimetus
Copy
Bethel University Wind Symphony koosneb 60 pillimängijast
Bethel University Wind Symphony koosneb 60 pillimängijast Foto: Pressifoto

Sel kolmapäeval toimub Estonia Kontserdisaalis suurejooneline kontsertüritus «Ameerika hääled Tallinnas», mis on kontsertsarja viimane etendus. Kontsert on avatud kõigile huvilistele ning sissepääs on tasuta.

Laval astuvad üles kaks andekat muusikakollektiivi – Bethel University Wind Symphony (USA) ja Tallinna Ülikooli Sümfooniaorkester. Kontserdi dirigendipuldis seisavad Dr. Steven B. Thompson ja kohalik dirigent Martin Sildos.

Kontserdi programm pakub publikule mitmekesist muusikalist naudingut, esitledes nii klassikalisi kui ka kaasaegseid teoseid. Bethel University Wind Symphony ja Tallinna Ülikooli Sümfooniaorkester esitavad üheskoos valitud repertuaari, luues suurepärase võimaluse nautida maailmatasemel muusikat ning kogeda kahe erineva kultuuri kohtumist.

Bethel University Wind Symphony koosneb 60 pillimängijast, kellest enamus on Bethel University muusikaeriala üliõpilased või muusikat kõrvalerialana õppivad üliõpilased. Orkestrisse kuuluvad ka üliõpilased teistelt akadeemilistelt erialadelt, mis annab orkestrile mitmekesise ja rikkaliku kõlapildi. Kogu orkester viibib hetkel Baltimaade tuuril, kus Tallinn on nende viimane sihtpunkt.

Kontsert toimub kolmapäeval, 31. mail kell 19.00 Estonia kontserdisaalis ning on kõigile tasuta. 

Bethel University Wind Symphony tuuritab igal õppeaastal ning on esinenud nii Ameerika Ühendriikides kui ka ülejäänud maailmas. Nende rahvusvahelised esinemised on hõlmanud Lõuna-Koread, Malaisiat, Singapuri, Poolat, Tšehhi Vabariiki ja Ühendkuningriiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles