NÄDALA SARI ⟩ Lapsevanema õudusunenägu: poega süüdistatakse mõrvas

Ralf Sauter
, ajakirjanik
Copy
Kaks vanemat (Chris Evans ja Michelle Dockery) ja poeg (Jaeden Martell), kes võib kauaks trellide taha minna.
Kaks vanemat (Chris Evans ja Michelle Dockery) ja poeg (Jaeden Martell), kes võib kauaks trellide taha minna. Foto: Filmikaader: Apple TV

Hooliv ja edukas ringkonnaprokurörist isa. Krapsakas ja heasoovlik ema. Teismeline poeg, kes osutub peamiseks kahtlusaluseks kiusajast koolivenna jõhkras mõrvas.

See on perekondlik kolmnurk, millest hargneb lahti kaheksaosalise krimisarja «Jacobi kaitsmine» pingeline lugu. Värskendavalt ei ole siin rõhk mitte mõrvari tabamist nõudval politseitööl, vaid üht perekonda lämmatavatel kahtlusepilvedel, vanemlikul armastusel ja saladustel. «Jacobi kaitsmine» on seejuures üllatavalt hästi näideldud ja meelelahutuslik sari.

Kui pargist leitakse pussitatud teismelise laip ning uurimisel koguneb üha enam tõendeid, et koolipoisi võis tappa ringkonnaprokuröri Andy Barberi poeg Jacob, seisab Barberite perekond vaimsete katsumuste ees, mis annab «Jacobi kaitsmisele» ootamatult tugeva psühholoogilise laengu. Barberid peavad ühest küljest veenma nii vandekohust kui ka kogukonda Jacobi süütuses, teisalt on koduseinte vahel nii ema kui ka isa sunnitud üha sügavamalt tõtt vaatama võimalusega, et poeg võib olla roimar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles