SUPERKANGELASE PUHKUS ⟩ Ämblikmeest kehastanud noor näitleja võtab aja maha

Kultuuritoimetus
Copy
Tom Holland 2023. aasta aprillis.
Tom Holland 2023. aasta aprillis. Foto: SUJIT JAISWAL / AFP / Scanpix

Näitleja Tom Holland, kes sai tuntuks Ämblikmehe kehastamisega, andis teada, et võtab näitlemisest aastaks pausi pärast seda, kui viimane roll ta «murdis», vahendab Guardian. 

Briti näitleja ütleb, et raske vaimuhaigusega tegelaskuju mängimine Apple TV+ sarjas «The Crowded Room» oli tema jaoks emotsionaalselt väga keeruline ning tal oli raske rollist välja astuda. Seetõttu võtab ta oma vaimse tervise eest hoolitsemiseks näitlemisest aasta puhkust, avaldades, et projekti järel oli tal «raske aeg», mis tõi kaasa «väikese kokkuvarisemise».

Apple TV+ põnevussarja «The Crowded Room», milles Holland nii peaosa mängis kui produtseeris, kehastab 27-aastane briti näitleja tegelaskuju, mis põhineb lõdvalt ülikoolilinnaku vägistajal Billy Milliganil, USA mehel, kes väitis, et tal on 24 alternatiivset isiksust ja kes oli esimene isik, keda ei tunnistatud dissotsiatiivse identiteedihäire tõttu hullumeelsuses süüdi.

«Raske töö pole mulle võõras. Ma olen elanud selle mõtte järgi, et raske töö on hea töö. Sellegi poolest, see saade murdis mu. Tuli hetk, kus ma vajasin puhkust ja kadusin ära, sõitsin Mehhikosse, veetsin aega rannas ja lihtsalt logelesin. Ma võtan nüüd aasta pausi ja see on tingitud puhtalt sellest, kui keeruline see saade oli. Ootan põnevusega, et see välja tuleks, sest mulle tundub, et raske töö selle taga ei ole olnud asjata,» sõnas Holland Extrale antud intervjuus. 

«Uurisime teatud emotsioone, mida ma kindlasti varem kogenud pole. Ja lisaks sellele lisas produtsendiks olemine ja iga filmivõttega kaasnevate igapäevaste probleemidega tegelemine lihtsalt lisapinge,» lisas näitleja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles