SCORPIONSI ERISOOVID Lauluväljakul esinev rokkbänd palus korraldajal tuua ühte kindlat napsu

Kultuuritoimetus
Copy
Scorpions loodab Eestiski viskit nautida... aga väga erilist viskit!
Scorpions loodab Eestiski viskit nautida... aga väga erilist viskit! Foto: imago/Jan Huebner

Kui alles hiljuti ilmus uudis, et 17. juunil Tallinna lauluväljakul esinev Scorpions soovis igale oma liikmele eraldi luksusautot, millega linna peal ringi vurada, siis nüüd on esitanud Scorpions uue omapärase palve. Nimelt lasi bänd korraldajal tuua spetsiaalselt Saksamaalt omanimelist viskit. 

Sel laupäeval Tallinna lauluväljakul esinev rokilegend Scorpions lasi korraldajal spetsiaalselt Saksamaalt tuua omanimelist viskit. Muusikastaarid palusid lauluväljakul valmis panna 30 inimesele mõeldud fännide vastuvõturuumi. Ühtlasi keeldusid Scorpionsi liikmed ühest toidust, tõenäoliselt allergia tõttu.

SCORPIONS Rock n Roll Star Single Malt Whisky
SCORPIONS Rock n Roll Star Single Malt Whisky Foto: Whiskybase

«Kõige üllatavam on, et Scorpionsi liikmed ei soovi mingil juhul süüa maasikaid,» kommenteeris artisti nõudmisi kontserdi avalike suhete juht Reno Hekkonens. «See oli toidunimekirjades välja toodud eraldi punasega. Ent muidu on see igati tervislikult toituv bändi – palju orgaanilisi tooteid ning rohkelt vett,» lisas Hekkonens.

«The SCORPIONS Rock n Roll Star Single Malt Whiskyt pidime importima Saksamaalt, kuna lähemalt seda saada pole,» jätkas Reno Hekkonens. «Spetsiifilisele viskisordile lisaks sooviti veel Beluga viina ja Corona õlut. Ilmselt pigem mitte enda, kuivõrd backstage'i bändi külaliste tarbeks,» oletas Hekkonens.

Fännide vastuvõturuumi kasutuse kohta ei osanud kontserdi avalike suhete juht täpsemalt öelda. Bänd saabub Eestisse meie käsutuses oleva info järgi paar päeva varem ning paljud detailid selguvad kohapeal,» oskas kommenteerida Reno Hekkonens.

Rokkballaadide suurmeister Scorpions esineb Tallinna lauluväljakul oma maailmatuuri «Rock Believer» raames
Rokkballaadide suurmeister Scorpions esineb Tallinna lauluväljakul oma maailmatuuri «Rock Believer» raames Foto: imago/Jan Huebner

Võimsate hard-rokk-hittide ja klassikaks saanud rokkballaadide suurmeister Scorpions esineb Tallinna lauluväljakul oma maailmatuuri «Rock Believer» raames. Viimati kümme aastat tagasi Eestis esinenud muusikalegend toob kaasa oma siiamaani võimsaima live-produktsiooni. Kontserdi erikülaline on Alika.

Ligi 60 aastat maailma muusikalaval tegutsenud The Scorpions on ajastu üks suurmaid sümboleid. Oma teel on ansambel jätnud tugeva jälje heavy-metal'i, hard-roki, glam-metal'i ja soft-roki stiilidesse. The Scorpions on nii muusika kui stiiliga olnud inspiratsioon paljudele tänapäeva rokkstaaridele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles