VIDEO Mõjukas Houstoni räppar kukkus laval kokku ja suri

Kultuuritoimetus
Copy
Kaader Big Pokey muusikavideost «Piped Up»
Kaader Big Pokey muusikavideost «Piped Up» Foto: Youtube

Tuntud Houstonist Texasest pärit räppar Big Pokey ehk Melvin Powell suri 18. juunil, kui kukkus esinemise käigus ootamatult kokku, vahendab Deadline. Täpset surmapõhjust ei ole veel kindlaks tehtud. Intsident toimus Beaumontis Texases asuvas baaris.

Pour09 Baris toimunud kontserdi ajal filmitud videost on näha, kuidas mikrofoni hoidev Big Pokey järsku õhku ahmib ja siis selili kukub. Publikus viibinud medõde tegi räpparile suust suhu hingamist, vahetult pärast keskööd toimetati muusik haiglasse ning suri peatselt.

Big Pokey pani 90ndatel aluse Houstoni räpiskeenele oma grupiga Screw Up Click. Suurema tuntuse tõi talle 1999. aasta soolodebüüt «The Hardest Pit in the Litter». Pärast seda on ta välja andnud mitmeid albumeid ning teinud koostööd teiste tähelepanuväärsete artistidega. Tema viimaseks albumiks jäi 2021. aastal ilmunud «Sensei».

Sotsiaalmeedias on Powellile kaastundeavaldusi jaganud mitmed artistid, nende seas Juice J, Slim Thug ja Lil Flip, have paid tribute to Powell.

«Tagasihoidlik mäesuurune mees, kes liikus austuse ja lugupidamisega. Teda oli kerge armastada ja raske vihata,» kirjutas Instagramis räppar Bun B.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles