Troonilt tõugatud: ühe sarja vaatajanumbrid kukutasid Netflixis «Stranger Thingsi»

Kultuuritoimetus
Copy
Seriaalis «Wednesday» kehastab Jenna Ortega Addamsite perekonnast tuntud Wednesday Addamsit
Seriaalis «Wednesday» kehastab Jenna Ortega Addamsite perekonnast tuntud Wednesday Addamsit Foto: Netflix

Kui mullu neljanda hooajani jõudnud «Stranger Things» on pikalt saanud nautida esikohta Netflixi vaadatuima ingliskeelse sarjana, siis nüüd on Netflix muutnud süsteemi, kuidas nende vaadatavuse edetabel moodustub. Selle muutusega on esikohale tõusnud hoopiski «Addamsi perekonna» populaarseima tegelase ümber keerlev «Wednesday», vahendab TheWrap.

Kui varem hindas Netflix sarjade vaadatavust tundide arvu järgi, kui palju üht sarja vaadatud on, siis nüüd hakkas Netflix edetabelite koostamisel lähtuma hoopis vaatamiste arvust. Selleks jagatakse sarja kestus vaatamiste arvuga. Sellise uue süsteemiga loodab Netflix teha sarjade vaadatavust puudutavad andmed pressile arusaadavamaks.

Praeguses uues edetabelis järgnevad «Wednesdayle» ja «Stranger Thingsile» sarjad «Koletis: Jeffrey Dahmeri lugu» (115,6 miljonit vaatamist»), «Bridgertoni» esimene hooaeg (113,3 miljonit vaatamist) ja «The Queen's Gambit» (112,8 miljonit vaatamist). Olgu märgitud, et see edetabel puudutab ainult populaarsemaid ingliskeelseid sarju.

Üldse kõige vaadatumaks sarjaks Netflixis on jätkuvalt Lõuna-Korea hittsari «Squid Game», mis peagi jätkub teise hooajaga ning saab ka tõsielusarja.

Ka menuk «Wednesday», kus nimitegelast kehastab Jenna Ortega, saab teise hooaja, mis peaosalise Jenna Ortega sõnul keskendub rohkem õuduselementidele kui romantikale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles