Haihtunud näitleja võimalikust kadumispaigast leiti inimjäänused

Kultuuritoimetus
Copy
Julian Sands 76. Veneetsia filmifestivalil
Julian Sands 76. Veneetsia filmifestivalil Foto: REUTERS/Piroschka van de Wouw/File Photo

Lõuna-Carolinast, Baldy mäelt leiti 24. juuni hommikul inimjäänused. Asukohta seostatakse jaanuarist saati kadunud olnud näitleja Julian Sandsiga, vahendab CNN.

Jaanuaris läks hinnatud näitleja Julian Sands matkama Lõuna-Californias lumisele Baldy mäele ning kadus jäljetult. Kuigi esialgsed püüdlused Sandsi leida osutusid tulutuks ning näitleja pikem ellujäämislootus nii karmides tingimustes on õhkõrn, jätkas San Bernardino maakonna politsei nüüd otsinguid, võttes taas appi ka helikopterid ja droonid.

Kuna esialgsed otsingud osutusid ekstreemsete ilmastikuolude ja laviiniohu tõttu edutuks, jätkati eelmisel nädalal otsinguid, võttes taas appi ka helikopterid ja droonid. Otsingutel osales enam kui 80 vabatahtlikku, abišerifi ning töötajat, kes kammisid läbi sealset metsikut loodust.

Kuigi Julian Sandsi perekond on omaks võtnud, et näitleja on surnud ning senised otsingud ei ole tulemust antud, on Sandsi juhtumit jätkuvalt avatuna hoitud, kuid nüüd on San Bernardino maakonna politsei teada andnud, et 24. juuni hommikul leidsid matkajad juhuslikult inimjäänused. Politsei sõnul tuvastatakse jäänused selle nädala jooksul.

Briti näitlejat Julian Sandsi teatakse peamiselt kolm Oscarit võitnud romantilisest filmist «Vaatega tuba» ning ämbliku-õudukast «Araknofoobia».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles