Erakordne saavutus! Taylor Swifti kitarr müüdi oksjonil maha üüratu summa eest

Kultuuritoimetus
Copy
Poplaulja Taylor Swift andis ka 2020. aastal ühe oma kitarridest heategevuslikule oksjonile, mille tulu läks koroonahaigete toetamiseks.
Poplaulja Taylor Swift andis ka 2020. aastal ühe oma kitarridest heategevuslikule oksjonile, mille tulu läks koroonahaigete toetamiseks. Foto: KEVIN WINTER/AFP

Oklahomas korraldatud heategevuslikul oksjonil läks paljude teiste esemete seast müügiks ka poplaulja Taylor Swifti kitarr, millega teeniti kokku 120 tuhat dollarit.

Heategevuslikku oksjonit on alates 2014. aastast korraldanud organisatsioon nimega The Toby Keith Foundation, kelle eesmärgiks on toetada vähihaigete laste perede majutusvõimalusi.

Omalt poolt soovitakse pakkuda Oklahoma lastehaiglas ravi saavate laste peredele raskel ajal tuge, tagades neile heategevusorganisatsiooni poolt väärikas majutus. Maja hõlmab endas kinoruumi, mänguväljakut, mediteerimis- ja palveruumi, gurmeekööki ja veel mitmeid teisi ruume.

Lisaks Taylor Swifti kitarrile müüdi veel mitmete tuntud inimeste esemeid. Uue omaniku leidsid näiteks NBA staari Stephen Curry ja golfilegendi Tiger Woodsi mälestusesemed.

Selleaastasel oksjonil osales üle 750 inimese ning heategevuseks teeniti kokku 18 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles