PILLID SEISMA Asking Alexandria tühistab kogu Euroopa tuuri

Kultuuritoimetus
Copy
Asking Alexandria trummar James Cassells.
Asking Alexandria trummar James Cassells. Foto: imago images/MediaPunch/Scanpix

Asking Alexandria, kelle eile Tallinnas toimuma pidanud kontsert trummari vigastuse tõttu ära jäi, andis Instagramis teada, et vigastuse tõttu on otsustatud ära jätta kogu edasine Euroopa tuur. Korraldaja sõnul otsiti viimase hetkeni lahendusi.

Kontserdikorraldaja sõnul sai Tallinnas tehtud proovis selgeks, et trummar James Cassells mängib trumme läbi valu ja täispikka kontserti anda ei suuda. Bänd küll püüdis leida lahendusi ning katsetati ka mitut võimalust, et kontsert siiski toimuda saaks, ent päriselt töötavat lahendust paraku ei leitud.

Asking Alexandria tegi nii Facebookis kui ka Instagramis avalduse, kus vabandab kõigi fännide ees ning annab teada, et kahjuks ei ole tuuri jätkamine praegusel hetkel kuidagi võimalik ning tühistamine on vigastuse tõsidust arvesse võttes ainuõige võimalus.

«Pärast kohtumist veel ühe spetsialistiga Eestis peame kahjuks suure kurbusega teatama, et ülejäänud Euroopa tuur on tühistatud. Arsti nõudmisel peab James oma jalga puhkama ning trummide mängimine ei ole hetkel tema jaoks võimalus,» seisab teates. 

«Meie peamine eesmärk hetkel on James tagasi jalule ja trumme mängima saada nii, et see talle pikemaajalisi probleeme tekitaks,» lisab ansambel.

Veel tänab Asking Alexandria kõiki fänne mõistmise eest: «Tahame tänada kõiki armastuse, toetuse ja mõistmise eest sel raskel ajal. Seda tüüpi uudiste edastamine pole kunagi lihtne, nii et teie toetus tähendab tõesti palju.»

Kas ja millal Asking Alexandria uuesti tuurile läheb, ei ole hetkel teada.

Bändi kitarrist Ben Bruce alustas Asking Alexandria muusikaga tööd juba aastal 2006 ning tänaseks on nad loonud rokkmuusikas täiesti oma maailma. Inglismaal baseeruv bänd andis oma esimese albumi «Stand Up and Scream» välja aastal 2009 ning peale seda on 13 aasta jooksul veel seitse stuudioalbumit ilmunud. Bändi muusikat on peamiselt kirjeldatud järgmise sõnadega: metalcore, hard rock, heavy metal, post-hardcore ja screamo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles