LÕPPLAHENDUS Jaanuarist saati teadmata kadunud näitleja surnukeha on leitud (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Julian Sands 2019. aasta filmis «The Painted Bird»
Julian Sands 2019. aasta filmis «The Painted Bird» Foto: Image supplied by Capital Pictures / Scanpix

Eile õhtul kinnitati, et Californias Mount Baldy lähedalt kõrbest leitud surnukeha kuulub kadunud Briti näitleja Julian Sandsile, vahendab Guardian.

24. juunil leitud surnukeha toimetati tuvastamiseks koroneri juurde ja San Bernardino šerifi osakond teatas eilses avalduses: «Laiba tuvastamise protsess on lõpule jõudnud ja surnukeha kuulub 65-aastasele Julian Sandsile.»

San Bernardino maakonna šerifi osakond on alates 13. jaanuarist juhtinud San Gabrieli mägedes kadunuks jäänud näitleja otsinguid. Eelmisel nädalal teatas jaoskond, et otsingud on raugenud pärast seda, kui 17. juunil rohkem kui 80 osalise abiga tehtud otsing ebaõnnestus.

Mõni päev hiljem tegi Sandsi perekond oma esimese avalduse nelja kuu jooksul, öeldes, et nad on otsingumeeskondadele sügavalt tänulikud ja hoiavad näitlejat jätkuvalt südames, keskendudes helgetele mälestustele temast kui suurepärasest isast ja abikaasast, maadeavastajast, looduse ja kunstide armastajast. 

1958. aastal sündinud Sands sai kartmatu ja ekstsentrilise näitleja maine pärast läbimurderolli fotograaf Jon Swainina suurfilmis «The Killing Fields», mis võitis ka Oscari. Sellele järgnes roll George Emersoni filmi «A Room With a View» uusversioonis. 

Sandsi armastus mägironimise ja matkamise vastu oli kõigile teada ja ta mainis ka mitmes intervjuus, et oli kõige õnnelikum siis, kui ta oli külmal hommikul mäetipu lähedal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles