VIDEO Eesti muusiku osalusel valmis HBO-le uus kampaanialugu

Kultuuritoimetus
Copy
Laulja Anett on viimastel aastatel Eesti Muusikauhindadel pälvinud nii Aasta naisartisti, Aasta popartisti kui ka Aasta Soul/Funk/R&B artisti tiitlid.
Laulja Anett on viimastel aastatel Eesti Muusikauhindadel pälvinud nii Aasta naisartisti, Aasta popartisti kui ka Aasta Soul/Funk/R&B artisti tiitlid. Foto: Johanna Adojaan

Kaasaegse souli laulja-laulukirjutaja Anett osales eelmisel aastal Viinis toimunud rahvusvahelises laulukirjutajate laagris, koostöös kodumaise Tier Music kirjastusega. Laagris oli Anett kaaskirjutaja Rumeenia artisti Francis On My Mind loos «I’m Alright», mis valiti nüüd HBO - uue nimega Max -imagokampaania tunnuslooks. 

Loo kaasautoriteks on Sophie Anna Lindinger, Luca Pivetz ja Francesca Nicolescu ehk Francis On My Mind.

«Francis On My Mind on tōsiselt ägeda häälega laulja ja temaga oli tõesti rōõm koos töötada. Kogu kirjutajate tiim toimis koos hästi ja lugu «I’m Alright» sündis väga orgaaniliselt. Teistele artistidele kirjutamine on üldse väga huvitav protsess - see on justkui enda asetamine kellegi teise mōtte- ja tunnetemaailma ja muusikamaitsesse. Mõnikord võib see väga isiklik ja delikaatne olla, teinekord väga vabastav ja lõbus. See, et see lugu litsentseeriti HBO kampaaniasse, on ülitore uudis!» rääkis Anett.

Anett andis äsja koos Frediga välja ka uue singli «Lowkey», mis pärineb septembris väljaantavalt artistide ühiselt albumilt. 

Anett on viimastel aastatel Eesti Muusikauhindadel pälvinud nii Aasta naisartisti, Aasta popartisti kui ka Aasta Soul/Funk/R&B artisti tiitlid.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles