VIDEO Vana-Vigalas müristanud Hard Rock Laagrist valmis raju aftermovie

Kultuuritoimetus
Copy
Hard Rock Laager toimus tänavu 22. korda.
Hard Rock Laager toimus tänavu 22. korda. Foto: Toomas Rand

Juulikuu esimesel nädalavahetusel kogunesid Vana-Vigalas tuhanded tulihingelised raskemuusikafännid – ikka selleks, et unustada hetkeks monotoonne argipäev ning nautida täiel rinnal kõike, mida Hard Rock Laager on juba 22. aastat järgemööda pakkunud.

 

Hard Rock Laagri peakorraldaja Kaido Haavandi sõnul ollakse nüüdseks piiranguaastate taagast lõplikult vabanenud ja tugevamad kui kunagi varem!

«Võtsime vastu tehnilised väljakutsed, mida nii nimekate artistide produktsioon esitas ja meie tiim tuli olukorrast auga välja. Möödunud nädalavahetusel sai selgeks, et meil on lojaalseim publik, kelle toetusel me saame kindlalt pinnalt julgelt tulevikku vaadata,» rääkis Haavandi.

Festivali peaesinejaks oli maailma kuulsaim naisvokaaliga death metal'i bänd Arch Enemy, kuid Vana-Vigalat raputas kahe festivalipäeva jooksul lisaks veel 21 bändi nii Eestist kui välismaalt. Kõige kaugemaks külaliseks oli sel aastal Mongooliast saabunud Uuhai.

Müstilise Uexküllide aadlisuguvõsa kalmistu ümbruse Vana-Vigalas vallutavad igal suvel tuhanded raskemuusikafännid. Hard Rock Laagri omanäolist nakatavat võlu kinnitab fakt, et festival on järjepidevalt kasvanud.

Aastate jooksul on Vana-Vigalas üles astunud sellised suurnimed nagu Carcass, Behemoth, Testament, Phil Anselmo, Lacuna Coil, Katatonia ja paljud teised.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles