COMEBACK Vaiko Eplik astub vana bändiga peale kahte aastakümmet taas lavale

Kultuuritoimetus
Copy
Vaiko Eplik astub üle 20 aasta oma bändiga lavale kultuurifestivalil Võnge.
Vaiko Eplik astub üle 20 aasta oma bändiga lavale kultuurifestivalil Võnge. Foto: Sander Ilvest

Kultuurifestivalil Võnge astub laupäeval lavale ka Vaiko Epliku bänd Claire’s Birthday, kelle esinemist üle 20 aasta taas nautida saab.

Raadio Elmaris käis eile hommikul rääkimas muusik Vaiko Eplik, kellele andis festival Võnge idee oma vana bänd taas kokku kutsuda. Alguses ütles muusik, et seda ei juhtu, kuid pähe istutatud ideest sai lõpuks asja. Kokkutulemine annab ka Epliku sõnul võimaluse tähistada kahtekümmet aastat bändi tegutsemise lõpust. Bänd nädalavahetusel oma originaalkoosseisus rahva ette.

Peale 20 aastat ei olnud muusiku sõnul vanat repertuaari lihtne meelde tuletada. «Alguses tundus, et see on tohutu töö, mis tuleb ära teha. Originaalkoosseisu trummar Margus ei olnud näiteks 10 aastat trumme mänginud, aga kuidagi proovi lõpuks ükski lugu seisma ei jäänud ja see, mis on noorelt õpitud, tuleb hämmastavalt kiiresti meelde,» rääkis Eplik Raadio Elmarile. Ta tõdes, et vahepeal tasub vanade kamraadidega kokku saada ja imestada selle üle, kui hästi püsib meeles see, mis noorelt õpitud.

Kuula vestlust Vaiko Eplikuga siit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles