Juba mitmes kord! Harry Styles langes esinedes taas rünnaku alla

Kultuuritoimetus
Copy
Harry Styles on üks paljudest lauljatest, kes on viimasel ajal fännide  korraldatud rünnakute alla sattunud
Harry Styles on üks paljudest lauljatest, kes on viimasel ajal fännide korraldatud rünnakute alla sattunud Foto: Charles Sykes

Laupäeval Viinis toimunud kontserdil langes popstaar Harry Styles laval esinedes rünnaku alla. 

Laulja kontserttuuri «Love on Tour» raames toimus laupäeval Austria pealinnas Viinis kontsert, kus järjekordne intsident aset leidis. Fänn viskas Stylesi suunas eseme, mis tabas popstaari silma. Sotsiaalmeediasse postitatud videost on näha, kuidas laulja valust võpatab, hetke ennast kogub ning kontserti jätkab.

Tegemist ei ole esimese rünnakuga, mis on Stylesi vastu suunatud. Eelmisel aastal visati lauljat kontserdi ajal Skittlesi kommipakiga. Skittlesi Instagrami kontole postitati peale intsidenti sõnum, mis kutsub üles kommipakke mitte viskama.

Viimasel ajal on sagenenud lauljate vastu suunatud rünnakud, mis on palju avalikkuse ja meedia tähelepanu pälvinud. Näiteks on fännide rünnakute alla sattunud lauljad Bebe Rexha, Ava Max ning Kelsea Ballerini. Eelmisel nädalal algatas lauljanna Adele oma publikuga samateemalise arutelu ning kutsus fänne üles käituma vastutustundlikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles