VIDEO Coldplay avaldas Elton Johnile austust

Kultuuritoimetus
Copy
Coldplay eestvedaja Chris Martin avaldas laupäeval Elton Johnile tema töö eest austust.
Coldplay eestvedaja Chris Martin avaldas laupäeval Elton Johnile tema töö eest austust. Foto: MADS CLAUS RASMUSSEN/RITZAU SCANPIX/AFP/GETTY IMAGES; HARRY DURRANT/GETTY IMAGES

Coldplay avaldas laupäeval videosilla vahendusel Elton Johnile tema aastatepikkuse töö eest austust. 

Laupäeval teatas muusik Elton John, et lõpetab kontsertide andmise. Stockholmis toimus tema hüvastijätutuuri viimane kontsert, mis paneb punkti 50 aasta jooksul toimunud esinemistele.

Coldplay oli ise parasjagu esinemas Göteborgis, kui bändi eestvedaja Chris Martin edastas Elton Johnile videosilla vahendusel oma sõnumi.

«Elton, kas sa kuuled meid siit Göteborgist?» küsis Martin.

«Elton, me tahame meie kõigi, fännide ja artistide poolt öelda, et olete meid armastanud, inspireerinud ja aidanud, me lihtsalt armastame sind nii väga,» ütles Martin.

«Oleme väga tänulikud kõige eest, mida olete meie heaks teinud; kõige eest, mida olete teinud AIDSi fondi heaks; iga korra eest, kui olete olnud kellegi vastu lahke; kõige eest, mida olete teinud LGBTQ heaks; kõige eest, mida olete teinud moe ja prillide heaks; kõige eest, mida olete teinud seksikuse ja armastuse nimel; kõige eest, mida olete teinud muusika nimel; kõigi tuhandete kontsertide eest, mida olete teinud, armastame teid nii väga.»

«Head pensioni, ja me jääme sinust väga puudust tundma,» ütles Martin lõpetuseks rahva juubeldamise saatel.

Otsus kontsertidel esinemisest loobuda sündis muusikul juba 2018. aastal, kui tunnistas intervjuus Anderson Cooperile, et soovib oma abikaasa ja kahe poja jaoks aja maha võtta. Koroonapandeemia tõttu lükkus hüvastijätutuur edasi ning laupäeval toimuski Stockholmis viimane kontsert.

Kuigi esinemisi ja tuure enam ei tule, jätkab Elton John siiski uue muusika loomist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles