INTERVJUU Laulja Calum Scott: tahaksin olla nagu Adele ja inimesi nutma ajada

Tuuli Põhjakas
, ajakirjanik
Copy
Calum Scott tunnistab, et on muusikuna üsna tundlik ega hoia end tagasi, kui tõesti nutta tahab.
Calum Scott tunnistab, et on muusikuna üsna tundlik ega hoia end tagasi, kui tõesti nutta tahab. Foto: IMAGO/Frederic Kern/Scanpix

Tegelikult saab sellised suurnimed, kes on end komeedina popmuusika eredasse taevasse murdnud mõnest talendisaatest, üles lugeda kahe käe sõrmedel. On Kelly Clarckson, oli One Direction, on Maneskin ning on ka Calum Scott, kelle ootamatu edu saates «Britain's Got Talent» ning sellele järgnenud turbulentne karjäär laulja neljapäeval teistkordselt Tallinnasse toob. 

Möödunud aastal Tallinnas sooja vastuvõtu osaliseks saanud briti laulja Calum Scott tõdeb Postimehele antud intervjuus, et ei kujutanud ettegi, et nii kiiresti Eestisse naaseb, ent ometigi teadis ta juba eelmisel korral lavalt maha astudes, et Eesti publik armastab teda ning tema armastab Eesti publikut.

Siiski sõnab Calum Scott kohe intervjuu alguses mõnevõrra hoiatavalt, et tal on hetkel häälega keerulised lood – väga palju rõhku esinemiste vahelisel ajal läheb sellele, et oma häält kahe kontserdi vahel säästa ning vältida igasuguseid riske, mida hääle väärkasutamine kaasa võib tuua, mistõttu peaksime me üritama selle vestluse maha pidada veerandtunniga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles