Tuntud näitlejat süüdistatakse alaealise seksuaalses väärkohtlemises

Kultuuritoimetus
Copy
Jonah Hilli süüdistatakse alaealise seksuaalses väärkohtlemises
Jonah Hilli süüdistatakse alaealise seksuaalses väärkohtlemises Foto: ADAM BERRY / EPA

Näitleja Jonah Hilli süüdistatakse endise lapsnäitleja Alexa Nikolase seksuaalses väärkohtlemises. Juhtum toimus väidetavalt aset, kui naine oli 16-aastane.

Enne Nikolase avaldust võttis sotsiaalmeedias sõna näitleja kunagine tüdruksõber Sarah Brady, süüdistades meest emotsionaalses vägivallas, misogüünias ning nartsissistlikus käitumises.

Peale Brady tehtud postitusi kirjutas endine Nickelodeoni staar oma Twitterisse säutsu, milles tunnistas, et sattus 16-aastaselt ühele majapeole, kus Hill «tõukas ta vastu ust ja lükkas oma keele talle kurku», peale mida neiu ta eemale lükkas ja majja põgenes.

Hilli jurist Marty Singer väidab, et Nikolase süüdistus on välja mõeldud, kuna sellist juhtumit pole kunagi aset leidnud. Ta lisas, et endise lapsnäitleja näol on tegemist ebausaldusväärse allika ning sarisüüdistajaga, kes on varemgi samas valdkonnas töötavate meeste vastu süüdistusi esitanud.

Pärast juristi avaldust säutsus Nikolas oma Twitteri kontol, et ta on Hollywoodis tegutsevate meeste poolt traumeeritud ning need traagilised sündmused on mõjutanud tema keha ja vaimu. Ta lisas lõppu, asjad peavad hakkama muutuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles