Kogu tõde popiprintsessist: ilmuvad Britney Spearsi memuaarid

Kultuuritoimetus
Copy
Britney Spears
Britney Spears Foto: Eduardo Munoz

Oktoobris on ilmavalgust nägemas popiprintsess Britney Spearsi avameelne raamat «The Woman In Me», mis kajastab muu hulgas ka aega, mis Britney veetis oma isa eestkoste all, vahendab Guardian. 

««The Woman In Me» (tõlkes «Naine minus») on «julge ja hämmastavalt liigutav lugu vabadusest, kuulsusest, emadusest, ellujäämisest, usust ja lootusest,» avaldab Gallery Books pressiteates. 

Pressiteates seisab veel, et «The Woman in Me» avab «esimest korda Britney uskumatut teekonda [ja] kirjeldab tema jõulisust popmuusika ajaloo ühe suurima esinejana» ning «näitab muusika ja armastuse kestvat jõudu ja annab võimaluse Britneyle rääkida oma lugu ja oma tingimustel».

Raamat ilmub veidi enam kui poolteist aastat pärast seda, kui Spears sõlmis väidetavalt 15 miljoni dollari suuruse lepingu memuaaride eest, mis kajastavad tema kuulsust, pingelisi suhteid perekonnaga ja 12 aastat seadusliku eestkoste all elamist.

Väidetavalt on tegemist suurima kirjanduslepinguga endise presidendipaari Michelle ja Barack Obamaga sõlmitud lepingu järel. Endine president ja esimene leedi sõlmisid 2017. aastal lepingu Penguin Random House'iga, mille hind oli hinnanguliselt 65 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles