ÜLEVAADE Kui jõukad oleks «Bridgertoni» tegelased tänapäeval?

Kultuuritoimetus
Copy
Sarja «Bridgerton» keskseid tegelasi mängisid Rege-Jean Page, kes kehastas Simon Bassetit ja Phoebe Dynevor, kellele oli usaldatud Daphne Bridgertoni roll.
Sarja «Bridgerton» keskseid tegelasi mängisid Rege-Jean Page, kes kehastas Simon Bassetit ja Phoebe Dynevor, kellele oli usaldatud Daphne Bridgertoni roll. Foto: Netflix/ZUMAPRESS.com

Sensatsioonilise Netflixi sarja «Bridgerton» 3. hooaeg on varsti ilmumas ning fännid ootavad pikisilmi aristokraatia tagasitulekut, et näha, kes uuel hooajal särama lööb. Sukeldudes rikkuse ja kütkestava romantika maailma, tekib üks küsimus: kui jõukad oleksid «Bridgertoni» tegelased tänapäeval?

Moneyzine.com finantseksperdid hindasid suuremate Bridgertoni perekondade netoväärtust, paljastades, et sarja töölisklassi tegelased võivad olla neist kõigist kõige jõukamad. Siin on Bridgertoni tegelaste hinnanguline netoväärtus 2023. aastal:

Preisimaa prints Friedrich

Hinnanguline netoväärtus: 1,8 miljardit eurot

Prints Friedrich, Daphne Bridgertoni huviline 1. hooajast, on pärit Preisimaalt. Kuigi tema täpset väärtust on impeeriumi lagunemise tõttu keeruline kindlaks teha, võib seda võrrelda Saksamaa prints Albert von Thurn und Taxisega, kelle netoväärtus on hinnanguliselt 1,8 miljardit eurot.

Kuninganna Charlotte ja kuningas George

Hinnanguline netoväärtus: 350–4050 miljonit eurot

Nimelt on Bridgertoni rikkuse edetabeli tipus kuninganna Charlotte ja kuningas George. Võrreldes neid olemasoleva monarhiaga, võib nende netoväärtus olla 350–450 miljonit eurot, sarnaselt kuninganna Elizabethi ja kuningas Charlesiga.

Genevieve Delacroix

Hinnanguline netoväärtus: 370 miljonit eurot

Linna õmbleja Genevieve Delacroix’i rikkus oleks 2023. aastal märkimisväärselt tõusnud. Oma kaubamärgi omanikuna ja Inglismaa jõukaimate perede teenindamisel võiks ta olla võrdväärne edukate disaineritega, nagu Jean-Paul Gaultier. Hinnanguliselt on õmbleja netoväärtuseks 370 miljonit eurot.

Will Mondrich

Hinnanguline netoväärtus: 43 miljonit eurot

Hastingsi hertsogi sõber Will Mondrich on sai poksijast härrasmeeste klubi omanikuks. Härrasmeeste klubi omanikuna võib tema rikkus konkureerida Peter Stringfellow'ga, kelle netoväärtus on hinnanguliselt 43 miljonit eurot.

Daphne Basset (neiuna Bridgerton) ja Simon Basset – Hastingsi hertsog ja hertsoginna

Hinnanguline netoväärtus: 56 miljonit eurot

Aastal 2023 võib nende netoväärtus ulatuda muljetavaldava 56 miljoni euroni, peegeldades nende külluslikku elustiili. 

Antony Bridgerton ja Kate Bridgerton (neiuna Sharma) – vikont ja vikontess

Hinnanguline netoväärtus: 13–17 miljonit eurot

Antony Bridgertoni ja tema naise Kate’i hinnanguline netoväärtus on 13–17 miljonit eurot.

Leedi Agatha Danbury

Hinnanguline netoväärtus: 4 miljonit eurot

Hastingsi hertsogi ja kuninganna lähedase usaldusisikuna on Lady Agatha Danbury netoväärtus tõenäoliselt kõrgem. Ta kuuluks Ühendkuningriigi rikkaima 1% hulka, kelle hinnanguline netoväärtus ulatub vähemalt 4 miljoni euroni.

Benedict Bridgerton

Netoväärtus: 1 050 000 eurot

Benedict Bridgerton, kirglik kunstnik, teeniks 2023. aastal kunstnikuna märkimisväärset sissetulekut. Benedict kuulub Ühendkuningriigi rikkaima 20% hulka.

Colin Bridgerton

Netoväärtus: 860 000 eurot

Colin Bridgertoni netoväärtus on eeldatavasti mõõdukalt jõukas, võib-olla karjääri investeerimispanganduses, mis põhineb tema investeerimishuvil. Tõenäoliselt kuulub ta Ühendkuningriigi jõukaima 25% hulka.

Eloise Bridgerton

Netoväärtus: 860 000 eurot

Ka vikondi noorem õde kuuluks Ühendkuningriigi jõukaima 25% hulka, kuna tema netoväärtus on hinnanguliselt 860 000 eurot.

Featheringtoni perekond

Hinnanguline netoväärtus: 0 eurot

Barun Featheringtoni hasartmänguprobleemi tõttu on Featheringtoni naiste netoväärtus nullilähedane, peegeldades nende perekonna varanduse dramaatilist kadumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles