NÄDALA PERSOON Jaan Rekkor: ütleme ausalt, juua on ju väga tore

Andrus Karnau
, ajakirjanik
Copy
Rumal ja halb inimene ei sobi teatrisse. Kui hea või halb keegi on näitlejana, see on subjektiivne vaade, sellest mõtlemast olen loobunud. Vahel saan aru, et praegu hästi välja ei tule, aga mis vahet seal on, ütleb Jaan Rekkor.
Rumal ja halb inimene ei sobi teatrisse. Kui hea või halb keegi on näitlejana, see on subjektiivne vaade, sellest mõtlemast olen loobunud. Vahel saan aru, et praegu hästi välja ei tule, aga mis vahet seal on, ütleb Jaan Rekkor. Foto: Mailiis Ollino/Pärnu Postimees

Endla ja Draamateatri näitleja Jaan Rekkor otsustas 1997. või 1998. aastal, et ei joo 15 aastat tilkagi alkoholi. Ei joonudki, aga kui enesele seatud eesmärk sai täidetud, siis hakkas jälle napsitama. «Aga ma ei joo enam nii palju,» ütleb Rekkor.  

Kohtume Pärnus Endla teatris juuni eelviimasel päeval, teeme mõned fotod Küüni mustadel toolidel, sest suure saali punased toolid on igavad, ja väike saal ka meeldib Rekkorile rohkem.

Üks hea inimene palus mul öelda, et «Epp Pillarpardi Punjaba potitehas» on temale jätnud kustumatu mulje. Just nimelt teie osatäitmine oli olnud midagi sellist, millega võrdväärset kogemust ta pole saanud. See kõlas nüüd natuke tobedalt, aga mida te ise sellest lavastusest mäletate?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles