Napoleoni suurtest saavutustest vändatakse film (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Napoleoni rolli kehastab Joaquin Phoenix, kes võitis 2018. aastal Oscari Jokkeri kehastamise eest filmis «Joker».
Napoleoni rolli kehastab Joaquin Phoenix, kes võitis 2018. aastal Oscari Jokkeri kehastamise eest filmis «Joker». Foto: Apple TV+

Sellel nädalal ilmus treiler uuest filmist «Napoleon», mis jutustab meile loo Napoleon Bonaparte'i elust ja suursugustest saavutustest. 

Režissöör Ridley Scotti vaatemängurohke ja eepiline film rullib vaatajate ees lahti loo Napoleoni enneolematust võimuletõusust kuni tema surmani 1821. aastal, kui mees oli vaid 51-aastane.

«Film jäädvustab Bonaparte'i järeleandmatut teekonda võimule läbi tema sõltuvusttekitava ning muutliku suhte prisma tema ainsa ja tõelise armastuse Josephine'iga. Film näitab tema visioonilisi sõjalisi ja poliitilisi taktikaid kõige dünaamilisemate ja praktiliste lahingustseenide kaudu, mis kunagi üldse filmitud on,» seisab lühikokkuvõttes.

Napoleoni rolli kehastab Joaquin Phoenix, kes võitis 2018. aastal Oscari Jokkeri kehastamise eest filmis «Joker». Napoleoni abikaasat Josephinet kehastab Vanessa Kirby, kes on tuntuks saanud Netflixi sarjast «The Crown», kus ta mängis kuninganna Elizabeth II õde printsess Margareti.

Film jõuab kinodesse 22. novembril.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles