UUS REKORD Taylor Swift tegi oma albumitega ajalugu

Kultuuritoimetus
Copy
Taylor Swift tegi ajalugu – ta on esimene naisartist, kelle neli albumit on samal ajal Billboardi USA Top 10 listis.
Taylor Swift tegi ajalugu – ta on esimene naisartist, kelle neli albumit on samal ajal Billboardi USA Top 10 listis. Foto: Republic Records

Popstaar Taylor Swift tegi ajalugu – ta on esimene naisartist, kelle neli albumit on samal ajal Billboardi USA albumite edetabeli Top 10 listis, vahendab The Guardian.

Taylor Swift on saanud esimeseks naiseks ja kolmandaks artistiks üldse, kellel on korraga neli albumit USA albumite edetabeli esikümnes, ületades Barbra Streisandi seatud rekordi.

33-aastase popstaari viimane album «Speak Now» (Taylor's Version) debüteeris Billboard 200 edetabelis esikohal, müües 716 000 ühikut, mis hõlmab endas füüsilisi müüke, digitaalseid müüke ja striimimisnumbreid. See on 2023. aasta suurim müüginädal ükskõik millisele albumile ning parim tulemus alates tema eelmise albumi «Midnights» väljaandmisest eelmise aasta oktoobris.

«Speak Now» (Taylor's Version) on Billboardi USA esikümnes koos albumitega «Midnights» (5. koht), «Lover» (7.koht) ja «Folklore» (10. koht). See teeb Taylor Swiftist esimese naise, kelle neli albumit on alates edetabelite tegemise algusest esikümnes. Edetabelite loomist alustati 1963. aastal.

Ainus artist, kes on suutnud ühel ajal rohkem kui neli albumit esikümnesse paigutada, on Prince. Tema viis albumit jõudsid esikümnesse pärast laulja surma 2016. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles