GALERII Nõiduslik! Katie Melua imeline hääl helises Eestis

Kultuuritoimetus
Copy

Maarjamäe Lossipargis helises teisepäeva õhtul hinnatud gruusia-briti laulja Katie Melua hääl.

Gruusias sündinud talent saabus Eestisse uue kontsertturnee raames, kus kõlavad nii varasemalt kuulajate südametesse pugenud hitid nagu «Nine Million Bicycles» ja «The Closest Thing To Crazy» kui ka uus looming äsja ilmunud albumilt «Love & Money». Erikülalisena astus üles Stefan.

Katie Melua teekond muusikamaastikul sai alguse 2003. aastal ja vaid kolme aastaga sai temast enimmüüdud naisartist nii Ühendkuningriikides kui terves Euroopas. Tänaseks on 38-aastane lauljatar välja andnud üheksa stuudioalbumit.

Kui Katie oli kaheksane, otsustas ta pere kolida Gruusiast Suurbritanniasse. Seal sai ta selgeks inglise Keele ning avastas enda jaoks kirjanduse. «See oli minu jaoks tohutult oluline aeg. Lugesin raamatuid ja imestasin, kuidas see mu enesetundele mõjus. Tänu raamatutele on minu instrumendiks tänaseni just sõnad,» sõnas naine.

«Olles tulnud Inglismaale immigrandina, olen äärmiselt pühendunud ja annan endast alati absoluutselt kõik. Tehes, mida armastad, on lihtne liiga palju panustada,» lisas Melua, märkides, et nüüd valitseb tema elus täielik tasakaal. Just tasakaal kirjeldab ka tema äsja ilmunud albumit «Love & Money”» mille nimiloo video on pühendatud Katie Melua juurtele Gruusias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles