MEGADETH TALLINNAS Dave Mustaine Postimehele: ei usu, et tehisintellektil on erilist pistmist muusikaga (2)

Tuuli Põhjakas
, ajakirjanik
Copy
Dave Mustaine annab kuuma Megadethi kontserdil Rio de Janeiros. Juba homme teeb ta sedasama Tallinnas.
Dave Mustaine annab kuuma Megadethi kontserdil Rio de Janeiros. Juba homme teeb ta sedasama Tallinnas. Foto: Lucas Tavares

Californias on varajane hommik, kui Dave Mustaine talle omasel ja pahural toonil telefonile vastab. Ta kirub Ameerika peavoolu rokijaamu, väljendab vastumeelsust tänapäeva muusikaäri vastu, kritiseerib tänamatuid, fännide suhtes üleolevaid artiste ning teatab siis peaaegu uhkelt, et on suutnud nii kaua muusikuna leiba teenida ainult seepärast, et on ääretult tänulik kõige eest, mis elu talle andnud on. Erinevalt teistest.

Te olete üle poole elust muusikaäris veetnud ja tööstuse arengut näinud. Kas nende muutuste tunnistajaks olemine ärritab teid? Või on ehk tüdimus hakanud peale tikkuma?

Kas mäletad seda päeva, kui Kurt Cobain suri? Mina mäletan. Mäletan ka seda, kuidas väga paljudel inimestel oli selle kohta arvamus. Mõned ütlesid, et see on kohutav, et nii noor inimene endalt elu võtab. Mõned ütlesid, et ta oli paras tropp, sest tegi oma valikuga nii paljudele haiget. Mõned ütlesid, et enesetapp on argpükslik viis elu lõpetada.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles