Tuntud näitleja surma põhjus jääb saladuseks

Kultuuritoimetus
Copy
Julian Sands 2019. aasta filmis «The Painted Bird»
Julian Sands 2019. aasta filmis «The Painted Bird» Foto: Image supplied by Capital Pictures / Scanpix

Juunis kõrbest leitud näitleja Julian Sandsi surma põhjust pole võimude sõnul enam võimalik kindlaks teha, vahendab The Guardian.

Californias Mount Baldy mäe lähedalt kõrbest leiti 24. juunil inimjäänused, mis kuuluvad kuus kuud tagasi kaduma läinud Briti näitlejale Julian Sandsile. San Bernardino maakonna politsei sõnul pole surnukeha seisundi pärast võimalik näitleja surma põhjust tuvastada. Võimud kinnitavad, et selliste juhtumite puhul on see üsna tavaline.

Jaanuaris läks hinnatud näitleja Julian Sands matkama Lõuna-Californias lumisele Baldy mäele ning kadus jäljetult. Kuigi esialgsed püüdlused Sandsi leida osutusid tulutuks ja näitleja ellujäämislootus nii karmides tingimustes oli õhkõrn, jätkas San Bernardino maakonna politsei suvel otsinguid, võttes taas appi helikopterid ja droonid. Otsingutel osales üle 80 vabatahtliku, abišerifi ja töötaja, kes kammisid läbi sealse metsiku looduse.

1958. aastal sündinud Sands sai kartmatu ja ekstsentrilise näitleja maine pärast läbimurderolli fotograaf Jon Swainina suurfilmis «The Killing Fields», mis võitis ka Oscari. Sellele järgnes roll George Emersoni filmi «A Room With a View» uusversioonis.

Sandsi armastus mägironimise ja matkamise vastu oli kõigile teada ja ta mainis ka mitmes intervjuus, et oli kõige õnnelikum siis, kui ta oli külmal hommikul mäetipu lähedal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles