SAA OSA OTSE KODUST Kuku raadio toob kuulajateni suve kuumimad kultuurisündmused

Kultuuritoimetus
Copy
Saatejuhid Roberta Vaino ja Romi Hasa
Saatejuhid Roberta Vaino ja Romi Hasa Foto: Pressifoto

Sel reedel läheb Kuku raadio otse-eetrisse juubeliaastat tähistavalt Viljandi folgilt. Pärimusmuusika suursündmusele pühendatud «Kuku pärastlõuna» erisaade kestab tavapärasest terve tunni võrra kauem ja toob kuulajateni festivalimelu otse folgi südamest.

Kohapeal on sündmust kajastamas Kuku raadio saatejuhid Romi Hasa, Kristjan Gold ja Roberta Vaino. «Oleme välistuudiga otse-eetris kella 14–18 ning võõrustame külalisi nii stuudios kui saadame oma reporterid platsile, et uurida folgiliste muljeid,» räägib Kristjan Gold.

Viljandi folk toimub tänavu 30. korda ja see toob kokku nimekaid muusikuid kogu maailmast. Aastakümneid toimunud festival on alati olnud midagi enamat kui lihtsalt muusikafestival – see on südamest tulev austusavaldus pärimuskultuurile, traditsioonidele ja elurõõmule.

Lisaks Viljandi folgile jagub Kuku raadiole väljasõite augustis. Järgmisel nädalavahetusel sõidab raadiojaam oma välistuudioga Haapsallu, kus toimub Baltimaade suurim bluusifestival Augustibluus. Samuti on Kuku raadio otse-eetris 11. ja 12. augustil Paides Arvamusfestivalilt.

Kuku raadiot kuuleb eri sagedustel kogu Eestis, samuti rakendusest Pleier ja Digiraadiost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles