Venitusharjutused ja Jamesoni viski. Stiilne Austraalia bänd valmistub kontserdiks Eestis

Kultuuritoimetus
Copy
Liam Merrett-Park ja Phil Slabber bändist Crooked Colors tulevad Eestisse esimest korda
Liam Merrett-Park ja Phil Slabber bändist Crooked Colors tulevad Eestisse esimest korda Foto: Pressifoto

Crooked Colours – Austraalia kolmemehebänd, kuhu kuuluvad Phil Slabber (vokaal, kitarr), Leon Debaughn (klahvpillid) ja Liam Merrett-Park (trummid) – kirjeldab oma loomingut eelkõige tasase elektroonilise peomelu saatjana, ent live-kontsertidel püüavad nad luua hoopistükkis energiast pakatavat ning eufoorilist atmosfääri. Juba 5. augustil Intsikurmu festivalil esinev bänd räägib, kuidas tuuritamine nende jaoks välja näeb.

Augusti alguses toimuv Intsikurmu festival on bändi jaoks üks viimaseid peatuspaiku Euroopasse jõudnud tuuril, mis on suuresti kulgenud värske, 2022. aasta sügisel ilmunud albumi «Tomorrows» esitlemise lainel. Muusikute emotsioonid on tuuri lõppakordide eel mõrkjasmagusad – ühelt poolt tunnevad nad tehtu üle siirast saavutamisrõõmu, ent see on samas tähenduslik peatükk, millele ei tahaks lõpujoont veel sugugi alla tõmmata.

Kuigi Crooked Colours pole varem Eestit väisanud, on nad siinsete suveõhtute eel ootusärevad ning Intsikurmu toimumispaik meenutab neile enda sõnul mõneti muinasjutulist metsa. Taolise haldjatolmuse muljega seonduvad bändil üksnes positiivsed emotsioonid, kuivõrd ühe oma senise karjääri erilisema etteastena toovad nad välja Michiganis toimunud Electric Forest festivali, kus neil oli võimalus anda kontsert samuti looduskaunis paigas keset imetabaseid valgusinstallatsioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles