Ivo Linna ja Antti Kammiste koostöö lõppes päeva pealt. Miks ometi? (2)

Stella Vaus
, Suvereporter
Copy
Pikaajalise duo Antti Kammiste ja Ivo Linna koostöö on ootamatult lõppenud.
Pikaajalise duo Antti Kammiste ja Ivo Linna koostöö on ootamatult lõppenud. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Postimehele teadaolevalt lõppes ootamatult Ivo Linna ja Antti Kammiste pikaaegne koostöö.

Anonüümseks jääda soovinud allikas rääkis, et duol oli juulis kokku lepitud esinemine ning nädal enne kontserti helistas ürituse korraldaja Antti Kammistele, et detailid läbi rääkida. Teiselt poolt toru vastas aga Kammiste, et esinemist kahjuks ei toimu, kuna Ivo Linna lõpetas temaga ootamatult sõnumi teel koostöö. Edasi soovitas Kammiste korraldajal infot uurida Linnalt. Ka Linna jäi kidakeelseks ning soovitas põhjustest uuesti Kammistega rääkida. Piltlikult öeldes veeretas allika sõnul üks muusik palli teise väravasse ja vastupidi, mis paiskas õhku palju küsimusi.

Linna ja Kammiste duot esindab agentuur Lambert Productions, mille kaudu saab esinemisi tellida. Päringu peale, millal on duol veel kontserte tulemas, kinnitas agentuuri eestvedaja Mait Trink juba teadaolevat infot. «Minu teadmiste põhjal on Ivo Linna ja Antti Kammiste koostöö tänaseks päevaks lõppenud ja uusi esinemisi ette näha pole,» kirjutas Trink.

Antti Kammiste kinnitas omalt poolt koostöö lõppemist ning ei soovinud täpsemaid põhjuseid lahata. «Enamik kooslusi ei ole ajas igavesed, eks nad saavadki varem või hiljem läbi,» sõnas Kammiste Postimehele.

Ivo Linna jäi teemat kommenteerides napisõnaliseks, öeldes, et see on väga isiklik teema, millest ta lähemalt rääkida ei soovi.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles