NÄDALA VASTAJA Kontserdikorraldaja Eva Palm: artisti, kelle järgmiseks Eestisse toon, avaldan siis, kui diil on lukus (1)

Lennart Käämer
, arvamusveebi toimetaja
Copy
Sellel suvel on Eestisse jõudmas mitmeid välismaiseid artiste, kelle siia meelitamisel on palju vaeva näinud Live Nation Estonia kontserdikorraldaja Eva Palm.
Sellel suvel on Eestisse jõudmas mitmeid välismaiseid artiste, kelle siia meelitamisel on palju vaeva näinud Live Nation Estonia kontserdikorraldaja Eva Palm. Foto: Mihkel Maripuu

​Lennart Käämeri küsimustele vastab kontserdikorraldaja Eva Palm.

Kuidas teil praegu läheb?

Väga hästi! Põnevalt!

Kuivõrd eestlastele praeguse inflatsiooniga meelelahutuseks ja kontsertideks raha üldse jääb? Lehti lugedes tundub, et isegi kõhu täis saamisega on raskusi.

Tundub, et jääb, kurta ei saa. Kui artist kõnetab, siis ikka leitakse raha. Ei tohi olla pessimistlik ja lugeda neid Eesti ängistavaid uudiseid. Inimesed tahavad ikka meelelahutust, muusikat kuulata, käia teatris ja kinos, lootust on!

Kes on järgmine suur artist, keda pärast Depeche Mode’i ja Weekendi Eestisse tahaksite tuua (või juba tootegi)?

Ei ütle, ei anna vihjeid. Ma ei räägi sellest ka pere siseringis, tihtilugu ei tea sellest ka mu lähimad töökaaslased. Avaldan info alles siis, kui olen aru saanud, et diil läheb lukku ja on vaja hakata saatma detailsemat infot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles