Peent sinepit ja ei mingit ananassi! We Love the 90s staaresinejate veidrad erisoovid

Kultuuritoimetus
Copy
10. ja 11. augustil Tallinna Kalevi staadionil toimuv retromuusika suurfestival We Love The 90s toob Eestisse üle kümne välisstaari. Pildil Londonbeat.
10. ja 11. augustil Tallinna Kalevi staadionil toimuv retromuusika suurfestival We Love The 90s toob Eestisse üle kümne välisstaari. Pildil Londonbeat. Foto: Pressifoto

10. ja 11. augustil Tallinna Kalevi staadionil toimuv retromuusika suurfestival We Love The 90s toob Eestisse üle kümne välisstaari. Kui üldiselt on artistide nõudmised täidetavad ja normaalsed, siis mõned esinejad suudavad ka üllatada.

Huvitava tingimuse esitas korraldajale «Ecuadori» suurhiti esitaja DJ Sash, kes soovib lava taha küll peent šampanjasorti, ent rõhutab samas, et puuviljadest on välistatud ananass. Peenemaid napse nagu šampanjat Vueve Clicquot ja Belvedere viina soovivad enamus artiste. Samas paistab minimalismiga silma Saksa millenniumi-artist Cascada, kes palub peale esinemist pizzat ja kebabi.

Veidi ootamatu soovi esitas 1997. aasta Eurovisiooni võitja ja «Walking On Sunshine» hiti staar Katrina (aka Katrina and The Waves), kes palus muuhulgas lava taha prantsuse peent sinepit Dijoni rajoonist Burgundias.

Katrina and the Waves 1997. aastal
Katrina and the Waves 1997. aastal Foto: PA Wire/PA Images

Kogu saabuva staariparaadi juures kohtab vähe veganeid. Eraldi rõhutab seda Londonbeat - üks nende liikmetest James Chambers on tõsiusklik vegan.

Londonbeat 2012. aastal Tallinna lennujaamas.
Londonbeat 2012. aastal Tallinna lennujaamas. Foto: Jelena Rudi

12. augustil oma «Greatest Hits» soolokontserdiga esinev kähehäälne Bonnie Tyler nõuab korraldajalt aga üllatavat hotellinumbrit. Nimelt on laulja kirglik suitsetaja ning tahab elada suitsetajatele mõeldud lukssviidis.

Bonnie Tyler
Bonnie Tyler Foto: Mihkel Maripuu

Esmakordselt Tallinna Kalevi staadionil toimuv We Love The 90s toob kokku 1990. ja 2000. aastate Euroopa tantsumuusika paremiku. 10. augustil esinevad festivalil millenniumi staarid Cascada, Groove Coverage, DJ Aligator ja Caater. 11. augustil astub lavale 1990ndate raskekahurvägi - Whigfield, Katrina (aka and The Waves), DJ Sash!, Dr Alban, Londonbeat, Haddaway, Nancy ja Allan Roosileht. Lisaks saab 12. augustil Kalevi staadionil näha legendaarset Bonni Tylerit ning 9. augustil nelja Eesti muusika suurnime Smilersit, Terminaatorit, 2 Quick Starti ja Koit Toomet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles