Teist muusikut jalga tulistanud räppari saatus selgub esmaspäeval

Kultuuritoimetus
Copy
Megan Thee Stallionit jalga tulistanud Tory Lanezit võib ees oodata 22 aasta ja kaheksa kuu pikkune vanglakaristus.
Megan Thee Stallionit jalga tulistanud Tory Lanezit võib ees oodata 22 aasta ja kaheksa kuu pikkune vanglakaristus. Foto: WireImage/Getty Images

Järgmisel esmaspäeval toimuval kohtuistungil selgub räppar Tory Lanezi karistus seoses Megan Thee Stallioni tulistamisega 2020. aastal.

Megan Thee Stallion, tegeliku nimega Megan Jovon Ruth Pete, tunnistas Los Angelese maakonna kohtuprotsessil, et Lanez sundis teda 2020. aasta juulis toimunud peol tantsima ning tulistas naist jalga, kui ta tekkinud tüli käigus autost väljus ning minema kõndis. Stallion tunnistas kohtus, et valetas politseile oma haava kohta, öeldes, et lõi oma jala vastu klaasi ära.

Naine viidi kiirabiga Cedars-Sinai haiglasse, kus arstid leidsid tema jalast kuulikilde, mille eemaldamiseks oli vaja teda opereerida.

Mitu nädalat peale tulistamisjuhtumit tunnistas naine oma Instagramis, et tulistajaks oli Lanez. Ta nentis avalduses, et tema sooviks ei olnud kedagi kaitsta ning ta ei olnud lihtsalt varem valmis juhtunust rääkima. 

«Ma ei saanud mõnda aega kõndida,» tunnistas Stallion. «Mul on endiselt närvikahjustus, ma ei tunne tegelikult oma vasaku jala ühte külge. Mu jala tagumine osa on alati valus, aga ma lihtsalt kannatan ära.» Ta rääkis ka kohtule, et Lanez pakkus talle vaikimise eest miljon dollarit.

Tory Lanez kohtus oma süüd ei tunnistanud. 2020. aasta detsembris mõisteti Lanez süüdi kolmes kuriteos: poolautomaattulirelvaga ründamises, laetud registreerimata tulirelva kandmises ja tulirelva hooletus kasutamises. Meest võib oodata kuni 22 aasta ja kaheksa kuu pikkune vanglakaristus ning USA-st väljasaatmine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles