INTERVJUU Katrina Leskanich: meile meeldib ennast välja rokkida!

Copy
Katrina Leskanich pole läinud sajandi lustakaid lõpukümnendeid unustanud ja loodab retroaustajatele seda energiat pakkuda ka reedel Kalevi staadionil.
Katrina Leskanich pole läinud sajandi lustakaid lõpukümnendeid unustanud ja loodab retroaustajatele seda energiat pakkuda ka reedel Kalevi staadionil. Foto: Pressifoto

Neljapäeval ja reedel Tallinnas Kalevi staadionil toimuval kahepäevasel suurel muusikafestivalil «We Love The 90’s & Millennium» on üheks oodatuimaks esinejaks kindlasti lauljanna/kitarrimängija Katrina Leskanich, kes kunagi lõi laineid soositud poprokk-kollektiiviga Katrina and the Waves. Nüüd on tal aga uus bänd ja oodata on vanade rahvusvaheliselt tuntud hittide kõrval ka üksjagu ägedamat rokilikumat show’d. Enne tema 11. augusti etteastet Eestis sai Katrinaga poole tunni jagu telefonis vesteldud.

Ei tulegi kohe meelde, kas olete juba varemgi Eestis esinenud?

(Naerab) Jah, see oli ammu, oma sada aastat tagasi! Mulle meeldib teie maa, ma ootan seal uuesti esinemist.

Millega seekord üllatate, milline on teie kontsertprogramm?

Sealt leiab igaühele midagi. Kavas on nii vanad põhilood kui ka uued lood. Minu kontsert on hea energiaga, tegemist on ühtlasi väga energiarikka muusikaga. Tähtis on, et igaüks naerataks minu kontserdil.

(Täpsustab) Mul on praegu ka väga hea bänd taga. Ühesõnaga, ma naudin kontsertide andmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles