Menusarja «Seks ja linn» näitleja eitab seksuaalvägivallaga seotud süüdistusi

Kultuuritoimetus
Copy
Chris Noth detsembri alguses «Seksi ja linna» järje esilinastusel New Yorgi moodsa kunsti muuseumis.
Chris Noth detsembri alguses «Seksi ja linna» järje esilinastusel New Yorgi moodsa kunsti muuseumis. Foto: Dimitrios Kambouris / Getty Images / AFP / Scanpix

Tuntud menusarja «Seks ja linn» näitleja Chris Noth eitab seksuaalvägivallaga seotud süüdistusi, mille esitasid tema vastu 2021. aastal kaks naist, vahendab The Guardian.

Noth tunnistas 8. augustil väljaandele USA Today abielurikkumist, kuid lükkas ümber kahe naise väited juhtumite kohta, mis nende sõnul toimusid 2004. ja 2015. aastal. Mees lisas, et abielurikkumine ei ole kuritegu ning see ei tee otseselt kellelegi haiget.

«Kohtumised naistega olid konsensuslikud. Nende lugude ilmumise ajastust on raske mitte kahtluse alla seada. Ma ei tea kindlalt, miks nad praegu pinnale ilmuvad, aga ma tean seda: ma ei rünnanud neid naisi,» rääkis Noth.

Hiljem tunnistas veel kolm naist avalikult, et näitleja oli ka neid rünnanud, kuigi Noth väidab, et midagi ebaseaduslikku ei toimunud.

Nothi endised kaasnäitlejad Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ja Kristin Davis tegid samal teemal ühisavalduse. «Me oleme Chris Nothi vastu esitatud süüdistusi kuuldes väga kurvad. Toetame naisi, kes on üles astunud ja oma valusaid kogemusi jaganud. Teame, et see on raske, ja kiidame neid selle eest,» seisis avalduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles