KITARRILE KIRJUTATUD KINGITUS Egert Milderi uus lugu on sünnipäevakink tütrele

Kultuuritoimetus
Copy
Täna ilmus üllatusena Egert Milderi uus lugu «Milli’s Song», mis on kingitus tema tütre 3. sünnipäevaks.
Täna ilmus üllatusena Egert Milderi uus lugu «Milli’s Song», mis on kingitus tema tütre 3. sünnipäevaks. Foto: Pressifoto

Täna ilmus üllatusena Egert Milderi uus lugu «Milli’s Song», mis on kingitus tema tütre 3. sünnipäevaks.

«Võib öelda, et see lugu sündis koos mu tütre Milliga. Mängisin seda viisi talle esimest korda klaveril, kui ta oli paaripäevane. Lugu aga sai lõplikult valmis nüüd, tema 3. sünnipäevaks,» rääkis Egert. «Laulu videos võtan meie esimesed ühised aastad ka pildis kokku ja jään lootma, et see on selline sünnipäevakink, mis muutub tema jaoks ajaga aina hinnalisemaks.»

Egert Milder tõdeb, et lugu sündis koostöös tütrega. «Mängisin seda viisi talle esimest korda klaveril, kui ta oli paaripäevane,» rääkis mees.
Egert Milder tõdeb, et lugu sündis koostöös tütrega. «Mängisin seda viisi talle esimest korda klaveril, kui ta oli paaripäevane,» rääkis mees. Foto: Pressifoto

Põhjust tähistada on aga veelgi, sest tänavu möödub 5 aastat Egert Milderi esimese soolosingli «Live+Love+Grow» ilmumisest. Selle puhul annab laulja ja laulukirjutaja erinevates Eesti linnades akustilisi kontserte.

Esimene ülesastumine toimub 8. septembril Tartu Aparaaditehase Armastuse saalis, 9. septembril esineb Egert Viljandis Villa Marias, 14. septembril Rapla kultuurikeskuses ning 17. septembril jõuab muusik Tallinnasse, kus annab kontserdi oma kodulinnaosa Nõmme kultuurikeskuses.

Kontserdid algavad kell 19:00 ning pileteid saab osta Fienta vahendusel.

Egert Milder on Eesti laulja ja laulukirjutaja, kes on sooloartistina avaldanud mitmeid hitte, nende hulgas ka «Georgia (On My Mind)», mis saavutas 2020. aasta Eesti Laulul 4. koha. Tema lugude muretu meeleolu tõuseb argises hallis eredalt esile ning on aja jooksul oma vastupandamatu soojusega võlunud ära paljud. Lisaks sooloteekonnale on Milder andeka laulukirjutajana teinud koostööd erinevate artistidega üle maailma ning kuulunud ka alternatiivroki kollektiivi Slippery Slope.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles