RAEVUKAS PIDU VÕRUS Tankist toob reedeks Võrru raju metal'it ja punki!

Kultuuritoimetus
Copy
Tankisti Võru kontserdi plakat.
Tankisti Võru kontserdi plakat. Foto: Fengarm

Eesti praegusaja thrash metal’i lipulaev Tankist toob reedel 18. augustil kodulinnas Võrus live-esitlusele uue albumi «Forced Equal». Meedias laialdast kajastust leidnud teemaalbum ühendab idanaabri räigete repressioonide temaatika thrash-, death- ja black-metal'i räpaste tahkudega. Festivali majas toimuval kontserdil astuvad erikülalistena üles ka Pärnu metal-ansambel Raev ja Tartust pärit punkbänd Nahakiin.

Tankisti juhtfiguur Kevin Marks kinnitab, et ürituse koosseis valiti hoolikalt ja seda, mida on kirjutatud bändide kohta kontserdi tutvustuses, on ka tõsiselt mõeldud: «Enne Tankisti sündi kümnend tagasi mängisin ju samuti punkbändides ja see kaoseelement on meie suhtumises siiani tuntav. Võtsimegi nõuks austada oma juuri ja mitmekesistada kontserdielamust, kutsudes meie sündmustele nüüd ja edaspidigi avapauku andma noori vihaseid punkbände.»

«Teine ülesastuja Raev on seevastu niisugune metal-bänd, et mäletan juba nende esiksingli ajast, kui Loitsu laulja Ahto mulle kirjutas, et see läheb veidi Tankisti teed,» lisab Tankisti mänedžer Fengarm. «Nõks hiljem kinnitas Raevu esimene lühialbum «Orjastaja» veelgi selgemalt, et nad on absoluutselt tõsiseltvõetav bänd ja meil on hea meel, et nad on viimaks võtnud nõuks ka Võrus esineda.»

Kohalike metal-festivalide ühe läbiva nimena kanda kinnitanud Tankist on eelkõige tuntud oma metsiku lavaenergia ja žanripiire ähmastava muusika poolest. Nüüdseks paar aastat tegutsenud festivali maja esinduslik kontserdivõimekus ja üritusel üles astuvate bändide ambitsioonikus võimaldavad Tankisti sõnul publikule pakkuda Võru linna viimase aja võimsaimat ekstreemmuusikasõud.

Leia ürituse ja bändide kohta rohkem infot Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles