ULATA ABIKÄSI METAL'ILE Hooandjas saab toetada ansambli MÖRT uut albumit

Kultuuritoimetus
Copy
Albumi «Fabulas Vulgaris» kaanepilt
Albumi «Fabulas Vulgaris» kaanepilt Foto: MÖRT

2022. aasta Eesti muusikaauhindadel oma debüütalbumiga «Pangetäis Bängereid» säranud MÖRT valmistub välja andma jätku albumit «Fabulas Vulgaris» oma metsastunud pungi teekonnal. Sel puhul on nad käima lükanud Hooandja kampaania, kus fännid ja muidu huvilised saavad toetada albumi manifestatsiooni füüsilisel kujul. Esmakordselt annab bänd välja vinüüli, mida saab eelsoetada koos erinevate teiste põnevate pakkumistega.

Hooandja kampaania kestab 16. septembrini ning album ilmub oktoobri lõpus. Albumi esitluskontserdid toimuvad 3. novembril Tallinnas, Paavli kultuurivabrikus, 4. novembril Tartu Genialistide klubis ning 11. novembril Narva klubis Ro-Ro.

«On taas kätte jõudnud aeg, kus uue plaadi materjal on valmis, aga poistel näpud põhjas. Selleks, et meie uus kauamängiv näeks ilmavalgust ja teeks seda ka lausa tuliuhkel vinüülplaadil, vajame nüüd teie abi rohkem kui ei kunagi varem. Aega pole just palju jäänud – plaadi anname välja juba oktoobri lõpus!» seisab Hooandjasse tehtud algatuses. 

Bänd jätkab: «Plaat hõlmab endas 10 lugu, mis on vürtsitatud päevakajaliste kaemustega, tuntud külalisartistide ja virtuoossete viiulisoolodega. Sellel plaadil saab olema kõik, mida üks endast lugupidav raskemuusikasõber võiks ihaldada!»

Muuhulgas on ansambel seadnud kaks eesmärki: esimese eesmärgi (3500 eurot) eest plaanitakse salvestada ja avaldada album vinüülil ning teha muusikavideo, teise eesmärgi (6000 euro) eest plaanitakse taasavaldada debüütalbumi «Pangetäis Bängereid», samuti vinüülplaadil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles