GALERII Esietendub baleriin Triinu Upkini autorilavastus «Läbimäng»

Kultuuritoimetus
Copy

Elukutseline baleriin Triinu Upkin astub 23. augustil esietenduvas lavastuses «Läbimäng» publiku ette tantsija, näitleja ja lauljana, et mängida läbi versioon oma loost.

«Läbimäng» on Triinu isiklikest kogemustest inspireeritud valus-naljakas lugu õrna hingega inimese kasvamisest ja eneseotsimisest kaunite kunstide karmis maailmas. Lavastuses saavad kokku kontserdi, püstijalakomöödia, tantsulavastuse, minimuusikali ja monodraama võimalused ning võtted.

Kõlavad Triinu erinevatel eluetappidel kirjutatud autorilaulud, saab kuulda liigutavaid/vaimukaid/mõtlemapanevaid tähelepanekuid elust ning näha tantsu. Lavastus on omamoodi seisukohavõtt muusika- ja teatritegemise erinevate praktikate ühildamise võimalikkuse kohta ning muuhulgas esitleb laulev baleriin etendustega oma debüütalbumit.

Laval on laulev baleriin Triinu Upkin ja meestantsija Marcus Nilson (Eesti Rahvusballett) ning bänd koosseisus Rain Rämmal (klahvpillid), Jaan Jaanson (kitarr), Kaarel Liiv (basskitarr) ja Eno Kollom (trummid).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles