Elsa ja Anna tulevad taas, kuid natuke teisel kujul

Kultuuritoimetus
Copy
12-osalise podcasti näol on tegemist esimese korraga, kui Disney on laiendanud ühe oma filmifrantsiisidest taskuhäälingusaadete sarjaks.
12-osalise podcasti näol on tegemist esimese korraga, kui Disney on laiendanud ühe oma filmifrantsiisidest taskuhäälingusaadete sarjaks. Foto: Disney

2013. aastal ilmus esimene «Lumekuninganna ja igavene talv» film, mille peategelased tulevad nüüd, 10 aastat hiljem, tagasi hoopiski 12-osalises taskuhäälingus, vahendab The Guardian.

Sel aastal saab filmist taskuhääling ning seda ilma algsete näitlejate Kristen Belli ja Idina Menzelita. «See kaasahaarav sari elavdab kuulajate kujutlusvõimet ja pakub vanematele kaasahaaravat ekraanivaba kogemust, mida oma lastega jagada,» ütles Disneyga koostööd tegeva ABC Audio asepresident Liz Alesse.

12-osalise taskuhäälingu näol on tegemist esimese korraga, kui Disney on laiendanud ühe oma filmifrantsiisidest taskuhäälingusaadete sarjaks. Kuulajatele lubatakse jutustada lugu, mis leiab aset peale filmi «Lumekuninganna ja igavene talv 2» sündmusi. Selle süžee on inspireeritud kliimakatastroofist, millele peavad õed Elsa ja Anna vastu seisma hakkama.

Taskuhääling «Looduse jõud» ilmub oktoobris enne filmi 10. aastapäeva. Seda, kas Disney siirdumine filmide juurest taskuhäälingusaadete tegemisele on edukas või mitte, ei oska veel keegi ette ennustada. Tõsi on see, et tulihingeliste fännide jaoks pole filmi tegelaste tutvustamine uues vormingus tõenäoliselt üllatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles