Priscilla Presley viimastest päevadest oma tütrega: midagi oli temaga valesti

Kultuuritoimetus
Copy
Priscilla Presley koos tütre Lisa Marie Presley'ga.
Priscilla Presley koos tütre Lisa Marie Presley'ga. Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Priscilla Presley tunnistas hiljutises intervjuus, et päevi enne oma tütre Lisa Marie ootamatut surma tunnetas ta, et tütrega pole kõik päris korras, vahendab CNN.

Priscilla Presley meenutas väljaandele The Hollywood Reporter, et jaanuaris toimunud Kuldsete Gloobuste gala järelpeol kaebas Lisa Marie kõhuvalu. Peole jõudes polnud ema ja tütar veel jooke jõudnud tellidagi, kui Lisa Marie kõhuvalu muutus nii tugevaks, et otsustati koos peolt lahkuda.

Kaks päeva hiljem sai Priscilla telefonikõne tütre eksabikaasalt, kes andis teada, et Lisa Marie on haiglas. «Istusin kohe autosse, aga ta oli juba lahkunud,» rääkis Priscilla ning lisas: «Ma ei suuda seda siiani uskuda. Ma ei soovi seda ühelegi emale.»

Lisa Marie Presley, Elvis Presley ja Priscilla Presley ainus tütar, suri 12. jaanuaril vaid mõni tund pärast haiglaravi. Lahkamisaruande järgi suri naine peensoole ummistusest tekkinud armkoe adhesioonide tõttu, mis tekkisid aastaid tagasi läbi viidud bariaatrilise operatsiooni (kirurgiline meetod ülekaalulisuse raviks – toim) tagajärjel. Lisa Marie Presley oli lahkudes 54-aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles