Kuhu jäi sõprus? Stsenarist reedab hittkomöödiasarja võtteid takistanud probleemid

Kultuuritoimetus
Copy
90ndatel alanud komöödiaseriaal «Sõbrad» tegi kuuest noorest näitlejast kiiresti miljonärid. REUTERS/Mike Blake/File Photo/File Photo/File Photo/File Photo FOTO: Mike Blake/REUTERS/Scanpix
90ndatel alanud komöödiaseriaal «Sõbrad» tegi kuuest noorest näitlejast kiiresti miljonärid. REUTERS/Mike Blake/File Photo/File Photo/File Photo/File Photo FOTO: Mike Blake/REUTERS/Scanpix Foto: MIKE BLAKE/Reuters/Scanpix

Ehkki Eestiski suure populaarsuse leidnud hittsarja «Sõbrad» lõppemisest on möödas peaaegu 20 aastat, räägitakse sellest siiani palju ning alles 2021. aastal tulid selle peaosalised erisaates kokku, et meenutada sarja tegemisega kaasnenud rõõme ja selle kõrgaegu. Sarja seitsmendat hooaega kirjutanud Patty Lin seevastu reedab oma uutes memuaarides, et kõik polnud alati nii roosiline, sest näitlejad armastasid jagude filmimist saboteerida.

Patty Lin tunnistab raamatus «Lõputiitrid: Kuidas ma Hollywoodist lahti ütlesin», et selleks ajaks, kui tema sarjaga liitus, olid peaosatäitjad oma rollidest tüdinud ja ei tundnud selles osalemisest enam suurt rõõmu. Lini sõnul rikkusid nad vahel meelega ära ka neile kirjutatud nalju, et stsenaristid peaksid need ümber kirjutama.

«Näitlejad olid õnnetud, et nad on seotud vana kulunud sarjaga, kui nad võiksid hoopis uusi põnevaid projekte leida. Igaüks neist imestas stsenaariume lugedes, kuidas materjal nende tegelaskuju teenib,» kirjutas Patty Lin kuulsa seltskonna moodustanud Jennifer Anistoni, Matt LeBlanci, Matthew Perry, Courteney Coxi, David Schwimmeri ja Lisa Kudrow’ kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles