SUUR KINGITUS Kuulus pianist teeb Eesti kontsertidel õpetajatele-õpilastele uhke soodustuse

Kultuuritoimetus
Copy
Pianist Holger Marjamaa.
Pianist Holger Marjamaa. Foto: Kaupo Kikkas

Holger Marjamaa kutsub muusikakoolide õpetajaid ja õpilasi klaverikontserte kuulama võileiva hinnaga.

Holger Marjamaa ja tema sõprade septembris toimuvad kontserdipiletid on muusikakoolide õpilastele ja õpetajatele 75% odavamad. Holger Marjamaa, Heikko Remmel, Jussi Lehtonen ja kontsertide erikülaline Chad Lefkowitz-Brown annavad septembris Tallinnas, Tartus ja Narvas suure kontserdi.

Selleks, et need oleksid kättesaadavamad ka muusikakoolide õpetajatele ja õpilastele, leppisid korraldajad ühe toetajaga kokku, et seda kasutatakse sihtotstarbeliselt soodsamate piletite võimaldamiseks. Seega maksab 60-eurone pilet muusikakooli pedagoogidele ja õpilastele 15 eurot ja 40-eurone pilet 10 eurot. Piletihinna vahe katab ettevõtjate Neinar ja Kristo Seli asutatud MTÜ «Märka järgnevat põlvkonda».

Tallinnas (27. septembril 1992) sündinud ja muusikute peres sirgunud Holger Marjamaa on võitnud palju auhindu nii jazzis kui ka klassikalises muusikas, sealhulgas: Grand Prix XXIV rahvusvahelisel jazzklaverikonkursil (Vilnius, Leedu; 2013); II preemia II rahvusvahelisel Tallinna pianistide konkursil (Tallinn, Eesti; 2011). 2018. aastal jõudis ta Thelonious Monk jazzklaverikonkursil (alates 2019. aastast Herbie Hancocki jazziklaverikonkursil) poolfinaali.

Marjamaa on Eesti Noore Jazzitalendi auhinna (Tallinn, Eesti; 2013) ja Aasta Jazzmuusiku auhinna (Eesti, Tallinn, 2021) laureaat. Holger Marjamaa on esinenud USAs ning paljudes Euroopa ja Aasia riikides. Viimastel aastatel on teda nähtud sellistel maailmakuulsatel lavadel ja festivalidel nagu Seoul Jazz Festival (2023), Monterey Jazz Festival, Dallase sümfoonia, Atlanta Symphony Hall, Sony Hall, Lincoln Center (Dizzy's Club), Mezzrow Jazz Club, Smalls Jazz Club , Blue Note Tokyo, Blue Note New York (2019-2023), Blue Note Beijing, Blue Note Jazz Cruise, Blue Note Shanghai jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles