Tallinnas esineb progressiivse house muusika korüfee

Kultuuritoimetus
Copy
Chicola
Chicola Foto: Pressimaterjal

Eesti publiku poolt palavalt armastatud Iisraelist pärit progressiivse house muusika legend Chicola esineb 8. septembril klubis 9/11. Teda toetab kohalik ilusate ja eriliste hetkede looja, jutuvestja läbi muusika, multitalent Sten Roosvald. Piletid on müügil Ticketeris.

«Klubil 9/11 on au ja erakordne rõõm võõrustada juba kolmandat korda artisti, kelle loometöö on kahe kümnendi jooksul suuresti mõjutanud underground house muusika kõlapilti,» kommenteerib klubi 9/11 manager Simo Protten.

Iisraeli viljakast elektroonilise muusika pinnasest võrsunud DJ ja produtsent on esinenud kõigis tähtsamates tantsumuusika mekades üle terve maailma. Aastal 2017 ilmunud täispikk album «Could Be Heaven» pälvis tugeva toetuse selliste gigantide nagu Tale of Us, Hernan Cattaneo, Guy J, Nicole Moudaber poolt, misjärel toimunud maailmaturnee kindlustas kutse suurimate sündmuste ja festivalide esinejate nimistutesse.

2019. aastal ilmunud remix tantsumuusika legendi Kosheen loole «Hide U» viis selle komeedina Beatporti edetabelite absoluutsesse tippu, kus püsis märkimisväärse aja. Erakordse produtsendina tuntud Chicola töötab oma teise stuudioalbumi kallal, mis on välja tulemas koostöös teise tuntud Iisraeli produtsendi ja DJ Guy J'ga.

Nõnda nimekat artisti sobib ideaalselt komplimenteerima Sten Roosvald, kes oma detailideni üles ehitatud muusikaliste etteastetega on ennast kohalike elektroonilise muusika sõprade südametesse mänginud paljudel erinevatel festivalidel ja klubides üle terve Eesti. Nende kahe artisti põhjalikkus ja konstantne püüd taotleda perfektsust kajastub ka nende DJ-settides, mille tunnistajateks saame me 8. septembril klubis 9/11 olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles