Rokisaurused ei puhka: AC/DC andis teada vägevatest plaanidest

Kultuuritoimetus
Copy
AC/DC tuntud Angus Young 2016. aastal esinemas. Just sellel aastal toimuski bändi seni viimane kontsert, kuid rokihiiul on nüüd uued põnevad plaanid!
AC/DC tuntud Angus Young 2016. aastal esinemas. Just sellel aastal toimuski bändi seni viimane kontsert, kuid rokihiiul on nüüd uued põnevad plaanid! Foto: Amy Harris/Invision/AP, File/Scanpix

Kuna AC/DC viimasest kontserdist on möödas seitse aastat (ja isegi siis asendas laulja Brian Johnsonit Axl Rose), on fännid õhinal oodanud, millal akrobaatlikud rokihiiud laval jälle «Highway to Helli» müristama hakkavad. Õnneks plaanib AC/DC suurt tagasitulekut esinemisega selle aasta Power Trip festivalil, mille jaoks liitub ansambliga uus vintske trummar, vahendab Loudwire.

AC/DC andis teada, et trummar Phil Ruddi asemel haarab trummipulgad pihku Matt Laug ning bändiga kavatseb kampa luua ka bassimängija Cliff Williams, kes juba mõnda aega tagasi pensionile läks.

AC/DC õrritas oma peatset kontserti sotsiaalmeedias jagatud õrritava klipiga, mis kujutab bändi harjutamas ühte oma kuulsat laulu «If You Want Blood (You’ve Got It)» ning näeme nende viimase stuudioalbumi «Power Up» stiilset kaanekujundust. Siis andis bänd teada, et nad tulevad Power Tripile ning juba hoogsasti harjutavad selleks. Sügisene hevifestival Power Trip festival toimub 6.–8. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles