KARJÄÄR LÄBI? Ahistamisskandaali sattunud koomiku kirjastaja peatab koostöö (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Koomik Russell Brand.
Koomik Russell Brand. Foto: GUS RUELAS / REUTERS

Russell Brandi kodukirjastus Bluebird peatab kõik tulevased projektid, mis puudutavad koomikut. Bluebird, mis pidi detsembris välja andma Brandi uue eneseabiraamatu, tegi otsuse «väga tõsiste süüdistuste» valguses, vahendab Guardian.

Seni ühe Russell Brandi raamatu välja andnud kirjastus andis teada, et peatab koomiku raamatute avaldamise pärast seda, kui Brandi kohta esitatud süüdistused vägistamises ja seksuaalses kallaletungis.

Detsembris ühe Brandi raamatu avaldama pidanud Bluebirdi kirjastus ütles avalduses: «Need on väga tõsised süüdistused ja nende valguses on Bluebird võtnud vastu otsuse peatada kogu edasine avaldamine koos Russell Brandiga.»

Brandi avaldamata raamat «Recovery: The Workbook: A Practical Guide to Finding Freedom from Our Addictions» on järg koomiku 2017. aastal ilmunud eneseabiraamatule «Recovery: Freedom from Our Addictions». Bluebird ütles väljaandele Guardian, et ei kommenteeri avaldust rohkem. Ka ei vastanud kirjastaja küsimusele, kas raamatu «Recovery: Freedom from Our Addictions» avaldamist jätkatakse. Raamat on endiselt kirjastuse veebisaidil loetletud.

Laupäeval avaldatud Sunday Timesi, Timesi ja Channel 4 väljaannete ühisest uurimisest selgus, et neli naist süüdistab koomik Russell Brandi seksuaalsetes rünnakutes aastatel 2006 kuni 2013. Reedel eitas Brand veebivideos väiteid, väites, et kõik tema suhted olnud konsensuslikud ning süüdistas meediat «koordineeritud rünnakus».

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles