Blink-182 maailmaturnee: kas olete valmis rokk-kontserdil armuma?

Tuuli Põhjakas
, ajakirjanik
Copy
Blink-182 juulis Floridas.  
Blink-182 juulis Floridas.  Foto: Larry Marano

Möödunud aastal teatas Blink-182, et soe sõprus (ajutise) kitarristi Matt Skibaga on läbi, sest vahepeal põhikohaga tulnukaid uurinud Tom DeLonge on otsustanud ansamblisse naasta.

Ent Berliinis toimunud maailmaturnee kontserti vaadates ei ütleks üldse, et ansambel koosseisus Hoppus, DeLonge, Barker pole tuuritanud koos 2014. aastast saati.

Ehkki Blink-182 ei lagunenud 2015. aastal täiesti koost, kui Tom DeLonge pausi otsustas võtta, ei olnud üheksakümnendate rulaparkidesse kinni jäänud ansambel Alkaline Trio ninamehega mikri taga päris sama – välja anti küll kaks täispikka albumit, ent need olid tõsised albumid, pisut Alkaline Trio nägu ja neil oli väga spetsiifiline sound, mis mõjus kurvemalt kui originaalkooseisu kõige nukram album «Neighbourhoods».

Ansamblil olid tegelikult aastaid keerulised ajad, sest bassimees Mark Hoppus teatas 2021. aasta aprillis, et põeb neljanda staadiumi lümfoomi, ning avaldas hiljem, et plaanis haiguse tõenäolist kulgu arvestades endalt elu võtta. Ent näib, et haigusest täielik tervenemine ning vana sõbra naasmine on Blink-182-le toonud täiesti uue hingamise. Nii palju kui keskikka jõudnud mehed ilma lahutuseta üldse uut hingamist leida suudavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles