KULTUURIS KUUM Aneti ja Frediga armastusest, muusikast ja hääle õrnusest

Ralf Sauter
, ajakirjanik
Copy
Mitmekordselt auhinnatud kaasaegse souli laulja-laulukirjutaja Anett ja tunnustatud kitarrist-produtsent Fredi tegid koos maheda albumi.
Mitmekordselt auhinnatud kaasaegse souli laulja-laulukirjutaja Anett ja tunnustatud kitarrist-produtsent Fredi tegid koos maheda albumi. Foto: Erakogu

Postimehe kultuuritoimetuse taskuhäälingus «Kultuuris kuum» on külas laulja Anett ning kitarrist-produtsent Fredi, kes räägivad oma 19. septembril ilmunud ühisest albumist «Read Between the Lines» ning oktoobri lõpus toimuvatest esitluskontsertidest. Aneti ja Frediga vestles kultuuritoimetuse ajakirjanik Ralf Sauter.

Saates kuuleb lähemalt, kuidas nende mitu aastat kestnud koostöö toimib, kuidas nad koos laule kirjutavad ja mida võib oodata värskest albumist ja ees ootavatest kontsertidest. Samuti mõtiskletakse veidi haavatavuse ja usalduse üle, mis intiimselt koos töötavate muusikute jaoks on eriliselt tähtis. 27. oktoobril esitlevad Anett ja Fredi värsket albumit Paavli Kultuurivabrikus ning 28. oktoobril Eesti Rahva Muuseumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles