Klaverikunstist korstnapühkijani: EMTA sügishooaeg tuleb kirev!

Kultuuritoimetus
Copy
Kontserdisari «Klaverikunst», mis toob koostöös Sihtasutus Postimehe Fondiga publiku ette tunnustatud pianistid nagu Johan Randvere, Peep Lassmann, Mihkel Poll ja Marko Martin.
Kontserdisari «Klaverikunst», mis toob koostöös Sihtasutus Postimehe Fondiga publiku ette tunnustatud pianistid nagu Johan Randvere, Peep Lassmann, Mihkel Poll ja Marko Martin. Foto: Erakogu

Sel sügishooajal on Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia kontserdi- ja teatrimajal pakkuda publikule taas väga eriilmelist programmi, kuhu on oodatud igas vanuses muusika- ja teatrihuvilised. Tallinna südalinnas asuvas (Tatari 13) kontserdi- ja teatrimajas toimub sündmusi igal õhtul ning sealjuures on õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele sissepääs tasuta.

Alguse saab uus kontserdisari «Klaverikunst», mis toob koostöös Sihtasutus Postimehe Fondiga publiku ette tunnustatud pianistid nagu Johan Randvere, Peep Lassmann, Mihkel Poll ja Marko Martin. Sarja eesmärgiks on avada publikule klaverikunsti ilu kogu selle mitmekesisuses ja rikkuses, pakkudes võimalust nautida klaverimuusika kuldvarasse kuuluvaid teoseid hinnatud pianistide esituses. Sarja avakontsert toimub EMTA suures saalis 4. oktoobril kell 19.

Akadeemia esindusfestival müriaadFEST vältab 20.– 25. oktoobrini, tuues nädala jooksul kokku muusika interpretatsiooni, heliloomingu, improvisatsioonilise muusika ning lavakunsti üliõpilased ja õppejõud. Festivalil esineb ka külalisi välisriikidest, mis pakub rikastavaid kogemusi nii kaasategevatele tudengitele kui ka publikule. Kavast leiab kontserte ja etendusi, avatud tunde ja meistrikursusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles