NÄDALA FILM Ja paradiis põles maha...

Tuuli Põhjakas
, ajakirjanik
Copy
Issit ei ole enam. «Tumeda paradiisi» üks peategelasi Karmen (Rea Lest) proovib hakata oma eluga midagi mõistlikku ette võtma.
Issit ei ole enam. «Tumeda paradiisi» üks peategelasi Karmen (Rea Lest) proovib hakata oma eluga midagi mõistlikku ette võtma. Foto: Filmikaader

Motivatsioonikõnelejatele meeldib öelda, et kõige pimedam on alati enne koitu. Nad tahavad inimesele meelde tuletada, et kui hetkel tundub, et väljapääsu ei ole, on lahendus alati olemas ning pea alati läheb olukord paremaks, sest ühel hetkel pimedus lõpeb ja saabub valgus, õnnelik lõpplahendus. Triin Ruumeti «Tumedas paradiisis» see aga ei kehti – sealne pimedus on valguse nii sügavale endasse imenud, et igasugune pääsemine näib olevat täiesti lootusetu.

Karmen (Rea Lest) ja Viktor (Jörgen Liik) on poolõde-poolvend, keda on vorminud erinevad olud. Kui Karmen oli issi väike printsess, kes terve elu vältel koges armastust, mis talle hinge ilmselt üsna sügava issikompleksi jättis, siis Viktoril seda privileegi polnud ning isa, kes oleks pidanud talle elus õige suuna kätte näitama, jäi talle kaugeks.

Ka kalli isa (Ain Mäeots, lamavas rollis) peielauas vaadati Viktorile ülevalt alla, ehkki Viktor ei soovinud midagi enamat kui olla osa unustamatust peost ning võib-olla saada osa kadunud isa varast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles