Suured plaanid: aasta rokkalbumi teinud Elephants from Neptune põrutab välismaale

Kultuuritoimetus
Copy
Aasta rokkalbumiks valitud «Boogielandi» ilmumisest saab peagi aasta täis ja nüüd on aeg Elephants from Neptune'il minna välismaale möllama.
Aasta rokkalbumiks valitud «Boogielandi» ilmumisest saab peagi aasta täis ja nüüd on aeg Elephants from Neptune'il minna välismaale möllama. Foto: MARTIN KOSSESON

21. oktoobril annab ansambel Elephants from Neptune Uues Laines kontserdi, kus mängitakse läbi oma kauamängiv «Boogieland» album, mis tõi bändile ka Aasta rokkalbumi tiitli käesoleva aasta Eesti Muusikaauhindadel. Novembris esinetakse aga Budapestis.

««Boogielandi» ilmumisest saab peagi aasta täis ja me otsustasime seda tähistada ühe korraliku rokenroll peoga. Lisaks, oli meil suvel nii palju lahedaid kontserte ja me lihtsalt ei lepi sellega, et suvi läbi on,» rääkis bändi solist Robert Linna.

«Peame varsti välismaale minema - selle jaoks peaks harjutama ning sponsoritega kohtuma, et lennupiletite ostmist rahastada,» kommenteeris Jon Mikiver.

21. oktoobril Uues Laines toimuval kontserdil on esmakordselt müügil ka eritiraaž «Boogieland» värvilisi vinüüle.

Budapestis eesootav kontsert on antud linnas bändil juba kolmas. Eelmise kahe albumiga tuuril olles väisati linna mõlemal korral, ja bändil on heameel naaseda - 3. novembril astub Elephants from Neptune üles Budapestis toimuval esitlusfestivalil BUSH, kus on varasemalt eesti artistidest esinenud ka näiteks Daniel Levi ning The Boondocks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles